Fulham

A kitchen extention bathing in natural light

Our client had an outline brief of creating a light and open working kitchen and relaxation area. There were a number of technical issues that needed to be resolved before commencing the project. In terms of structure, we had to incorporate some very large steel sections in a confined area with limited access. We also liaised closely with some of our regular sub contractors and suppliers to achieve the attractive lead roof and traditional roof light finish on the extended flank elevation. The creative use of timber sleeper planters and limestone paving created a relaxing garden space. The client has expressed her delight at working in a spacious and well designed space with a seamless link from inside to out.

Location

Fulham
London, SW6

Project

Ground and first floor refurbishment with single storey extension

Size

4 bedroom house

Date

January 2016

Other

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris vitae dignissim leo, a vulputate quam ut ac justo.